website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Boadu tekent bij tot 2021

Myron Boadu heeft zijn contract bij AZ verlengd tot 2021, dit maakt de club zojuist bekend via de officiële kanalen. De oude verbintenis van het talent liep een jaar eerder af. De verlenging van het contract zal een opsteker zijn voor de aanvaller die sinds mei buitenspel staat met een knieblessure. Momenteel is Boadu echter bijna hersteld en is hij ook mee op trainingskamp in het Spaanse Estepona.

Talent

De 16-jarige jeugdinternational staat al jaren te boek als één van de grootste talenten van de opleiding en liet dit ook al zien bij Jong AZ. Op zijn vijftiende debuteerde hij in het elftal van Martin Haar en baarde opzien door enkele mooie goals te scoren in de Tweede divisie. De mondelinge overeenkomst moet nog wel bekrachtigd worden met een krabbel. Dit zal ongetwijfeld na terugkeer in Alkmaar gebeuren.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

4 Comments

Comments are closed.
  • Avatar
  • Avatar
  • Avatar
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar