Bekijk de samenvatting van AZ - Feyenoord met een hattrick van Myron Boadu
Elftal en Technische staf

Boadu: ‘Met geen enkele club akkoord’

Myron Boadu ontkent dat hij akkoord is met AS Monaco. De laatste dagen verscheen er veelvuldig in de media dat hij akkoord zou zijn met de club in de Ligue 1. In gesprek met Simon Zwartkruis ontkent de aanvaller dat. ‘Ik ben met niemand akkoord’, geeft de enkelvoudig international aan.

‘Er is belangstelling van clubs, dat ga ik niet ontkennen. Maar ik ben bezig met AZ en fit worden.’ Volgens de erkende transfer expert Fabrizio Romano is het echter een kwestie van tijd voordat Boadu de deur in Alkmaar achter zich sluit. Volgens de Italiaan is Raiola met dit moment in gesprek met Monaco om een transfer af te ronden.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant