24-06-2018: Voetbal: Eerste training AZ: Alkmaar (L-R) Rody de Boer, Nick van Aart Voorbereiding seizoen 2018/2019
Elftal en Technische staf

Blessure houdt Rody de Boer zes tot acht weken aan de kant

Rody de Boer kan voorlopig niet in actie komen voor (Jong) AZ. De van Telstar overgekomen doelman raakte afgelopen dinsdag geblesseerd en is een kleine twee maanden uitgeschakeld. De blessure van De Boer betekent dat Jasper Schendelaar doorschuift als tweede doelman.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant