Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

Blessure Alireza Jahanbakhsh valt mee

Alireza Jahanbakhsh kan de training weer hervatten

Alireza Jahanbakhsh, AZ en wij als supporters komen met de schrik vrij, de rechtsbuiten die zaterdag van het veld af strompelde kan morgen alweer aansluiten bij de training. De Iraniër had last van zijn hamstrings en trainer John van den Brom was al bang dat de aanvaller voorlopig uitgeschakeld zou zijn.

Met Feyenoord op het programma en de jacht op plek twee in de Eredivisie is de aanwezigheid van Jahanbakhsh zeer gewenst, de aanvaller is bezig aan een fenomenaal seizoen en was al betrokken bij twintig doelpunten.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!