Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Bizot: ‘Onwijs balen’

Een frustrerende avond gister, waar het gat met plek 3 werd vergroot tot 4 punten. ‘We moeten deze gewoon winnen’, liet Marco Bizot na afloop van AZ-ADO weten.

Marco, jullie creëren ongelofelijk veel kansen maar komen maar niet tot scoren. Wat gaat er dan om in je hoofd als de 0-1 valt?
“Je weet dat als je zelf de kansen niet afmaakt, de goal zo aan de andere kant kan vallen. Zo werkt voetbal, dat is al eeuwenlang zo. Maar natuurlijk is dat ontzettend balen en klote gezien het verloop van de wedstrijd. Ik keek een paar keer omhoog en zag 72% balbezit voor ons, en iets van 29 om 7 schoten. We moeten die bal er gewoon inschieten.”

Kort na rust valt de 0-2. Houden jullie dan nog vertrouwen in de winst?
“Ja, natuurlijk. We domineerden de hele wedstrijd. Kijkend naar ADO waren zij nauwelijks gevaarlijk. Behalve in de laatste 20 minuten, omdat de ruimtes zo onwijs groot werden. Wij gooiden alles op alles om nog te scoren. Dan krijgen zij kansen. We moeten die ballen er gewoon inschieten en gewoon winnen. Onwijs balen.”

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.