Wandelgangen

‘Bizot lijkt transfer naar Olympiakos te kunnen vergeten’

Marco Bizot waarschijnlijk niet naar Olympiakos

De droomtransfer van Marco Bizot naar Olympiakos lijkt in het water te vallen, de Grieken zouden namelijk een akkoord hebben met Tomás Vaclík van Sevilla.

Volgens Griekse media is de transfer onderdeel van een heuse transfercarrousel waarbij AS Roma Rui Patrico overneemt van Wolverhampton Wanderers, terwijl deze dan Olympiakos-keeper José Sa zouden willen overnemen. De Grieken hadden twee opties: Bizot of de inmiddels transfervrije Vaclík. Na moeizame onderhandelingen lijkt de Tsjechische keeper toch zin te hebben in een Grieks avontuur.

Voor Bizot dreigt een buitenlandse transfer net als vorig jaar te mislukken. Toen waren clubs uit Engeland en Spanje geïnteresseerd en na het niet doorgaan van die transfers was de teleurstelling groot bij de derde keeper van Oranje.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %