Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Overig nieuws

Bizot bij Oranje, Koopmeiners en Idrissi naar Jong Oranje

Marco Bizot maakt weer deel uit van de definitieve selectie van Oranje. Bondscoach Ronald Koeman riep de doelman op als derde keeper achter Jasper Cillessen en Jeroen Zoet. De laatste paar keer moest de Horinees Sergio Padt voor zich laten gaan in de pikorde, laatstgenoemde zat nu niet eens bij de voorselectie.

Jong Oranje

Er was ook goed nieuws voor Teun Koopmeiners en Oussama Idrissi, beide talenten mogen zich melden bij Jong Oranje. Minder goed nieuws was er voor Guus Til en Thomas Ouwejan. Dit duo kreeg ditmaal geen oproep van bondscoach Erwin van de Looi. Een hard gelag voor het tweetal, dat de laatste maanden een vaste waarde was in het keurkorps.

Belachelijk

AZ trainer John van den Brom was dan ook not amused toen hij het nieuws hoorde en zocht contact met collega Van de Looi. ‘Het was geen leuk gesprek, kan ik je vertellen. Ik vind het belachelijk. Die jongens zijn altijd een voorbeeld geweest, dat krijgen we standaard teruggekoppeld. Ze gedragen zich geweldig en trainen altijd maximaal, zoals ze dat ook bij AZ doen. En dan krijg je nu zo het deksel op je neus. Terwijl Guus nota bene aanvoerder van Jong Oranje was. Dat is ook lekker veel waard, blijkt nu’, stelt de coach in de Telegraaf.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com