AZJeugd

‘Bijleveld en Schouten naar Ajax’

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Teun Bijleveld en Robin Schouten stappen na dit seizoen over naar Ajax, dit met Ajax Showtime zojuist. Zaakwaarnemer Tim Vrouwe heeft de overgang bevestigd tegenover de Amsterdamse fansite. Beide spelers beschikten in Alkmaar over een aflopend contract, maar konden deze verbintenis naar verluidt wel verlengen. Zowel Schouten als Bijleveld prefereren echter een overstap naar Amsterdam.

Jong AZ

Robin Schouten (19) en Teun Bijleveld (18) maken al jaren deel uit van de jeugdopleiding van AZ en speelden dit seizoen zelfs wedstrijden voor Jong AZ. Rechtsback Schouten deed met name na de winterstop veelvuldig mee, terwijl Bijleveld over het gehele seizoen slechts tot vijf wedstrijden kwam voor het kampioenselftal van Martin Haar. Laatstgenoemde werkte zijn wedstrijden voornamelijk af bij AZ onder 19. Hoelang het tweetal in de hoofdstad gaat tekenen is niet bekend.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com