(L-R) *Sam Beukema* of Go Ahead Eagles, *Jelle Duin* of FC Volendam
Elftal en Technische staf

‘Beukema signeert vandaag meerjarig contract’

Sam Beukema heeft gekozen voor AZ en tekent vandaag een meerjarig contract in Alkmaar. Voetbal International brengt dat nieuws deze morgen, met het voorbehoud dat de medische keuring geen problemen oplevert. Als dat allemaal goed gaat zal de 22-jarige verdediger zijn handtekening zetten in Alkmaar.

AZ troeft hierbij Feyenoord en FC Utrecht af, die ook interesse hadden in de centrale verdediger. In een eerder stadium toonden ook FC Twente en FC Groningen belangstelling. Beukema, die met Go Ahead liefst twintig keer de nul hield dit seizoen, kiest echter voor de ploeg van Pascal Jansen.

Foto: Soccrates Images

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant