Overig nieuws

‘Betcity nieuwe shirtsponsor AZ’

AZ sluit overeenkomst met BetCity

Volgens het Noordhollands Dagblad wordt gokpartij BetCity de nieuwe shirtsponsor bij AZ. Beide partijen hebben een akkoord bereikt voor een periode van vier jaar.

AZ wil momenteel nog niet reageren op de deal, maar de geruchten deden al weken de ronde in het Alkmaarse. Melvin Borstelaar geeft namens BetCity aan dat hij er vanuit gaat dat de overeenkomst rondkomt. Tegenover het NHD zegt hij: ‘In principe zijn we eruit met de club en staat onze naam de komende jaren op het shirt. We wachten op groen licht vanuit AZ.’

AZ sloot eerder een sponsorcontract met Unibet en het kan zijn dat deze overeenkomst nog roet in het eten kan gooien. In tegenstelling tot BetCity is Unibet nog niet actief op de Nederlandse gokmarkt.

Alleen shirtsponsor

In tegenstelling tot de huidige overeenkomst met AFAS, komt BetCity alleen op het shirt te staan. Dit zou de Alkmaarders de ruimte bieden om andere overeenkomsten te sluiten voor bijvoorbeeld de naamgeving van het stadion (hoeft niet hoor, Victorie-stadion klinkt toch altijd beter) en het jeugdcomplex.

[foto van het gezicht van BetCity, Andy van der Meijde – via Peter Lous / Pro Shots]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %