Supporterszaken

Bestel nu: Ben – Side T-shirt

ben side

Sinds gisteren zijn ze beschikbaar, de limited edition Ben-Side T-shirts en ze gaan hard op Ben-Side.nl. Als je een exemplaar zou willen bemachtigen dan heb je tot 2 november de kans om er eentje te bestellen tegen een mooie korting.

Ben-Side T-shirt bestellen

Het T-shirt met gouden Ben-Side logo is van hoogwaardige kwaliteit katoen en wordt gemaakt door PGWEAR. Het shirt is tot 2 november voor de introductieprijs van €20 te bestellen (daarna voor €25) en beschikbaar in de maten XS t/m XXXL. De shirts worden niet meer bijbesteld en zijn dus echt limited edition, zorg dat je niet misgrijpt!

De shirts worden momenteel gemaakt en de verwachting is deze voor de kerst te kunnen verzenden. De kleine winstmarge op deze shirts komt volledig ten goede aan sfeeracties en andere acties voor supporters.

Je kunt het T-shirt hier bestellen!

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %