Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Bergsma verruilt AZ voor FC Den Bosch

Leon Bergsma verruilt op de Deadline Day AZ voor FC Den Bosch, dat onthullen de Brabanders op cryptische wijze via hun twitter account. De verdediger wordt door de Alkmaarders voor de rest van het seizoen verhuurd aan de Bosschenaren.

Bergsma liep eerder deze winter nog stage bij het Duitse FC Carl Zeiss Jena, waarvoor de 23-jarige Amsterdammer ook een oefenduel speelde. De stopper maakte een goede indruk, maar moest zich tijdens dat duel wel laten vervangen met een blessure. Bergsma zal echter niet overstappen naar de ploeg uit de 3. Liga en zal dus aan de slag gaan bij FC Den Bosch.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com