Supporterszaken

Ben-Side haalt bijna 15.000 euro op bij collecte voor sfeeracties!

De Ben-Side maakte vandaag via de eigen kanalen bekend dat ze bij de collecte rond AZ – Ajax maar liefst € 14.503,74 hebben opgehaald voor aankomende sfeeracties.

Het bedrag is opgehaald door middel van Tikkies, contant geld en jaarlijkse donateurschappen via de eigen website. Dat de organisatie blij is met jullie gulle bijdragen blijkt uit de reactie op de website van de Ben-Side: ‘Wij willen alle donateurs bedanken. Dit grote bedrag voelt als extra waardering voor de vele uren die in het maken van doeken en vlaggen gaat zitten. Met jullie donaties kunnen we materialen aanschaffen om sfeeracties te blijven maken.’

Collecte gemist?

Mocht je de collecte hebben gemist dan is het nog steeds mogelijk om een bijdrage te leveren voor een spectaculair nieuw seizoen vol mooie acties. Je kunt dit doen via een Tikkie, maar ook door bijvoorbeeld donateur te worden via deze link. Je bent al donateur vanaf 5 euro per jaar en je kunt dit altijd zelf weer aanpassen of opzeggen.

Veiling wedstrijdshirts

Met de collecte zijn we er nog niet helemaal. In samenwerking met de Ben-Side zullen we op deze website een veiling van wedstrijdshirts gaan organiseren. Wij gaan de shirts van Dani de Wit, Pantelis Hatzidiakos en Peter Vindahl Jensen veilen en de volledige opbrengst van deze veiling gaat uiteraard weer richting de sfeeracties. Houdt onze kanalen in de gaten voor meer informatie!

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %