Wedden op voetbal

Overig nieuws

Belangrijke wedstrijden AZ op groot scherm in de stad

AZ wedstrijden op groot scherm in de stad

De Gemeente Alkmaar gaat er aan werken om belangrijke wedstrijden van AZ op groot scherm in de stad uit te gaan zenden. Ditzelfde geldt voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal (heren en dames).

VVD Alkmaar diende een motie in om dit mogelijk te maken en deze motie werd aangenomen door het college. Hiermee komt een einde aan jarenlange sluimerende irritaties onder supporters, maar zeker ook horecaondernemers die al lang voorstander zijn van AZ op groot scherm.

Linz als vuurdoop

Vooralsnog zou het gaan om wedstrijden na de poulefase in de Europa League, een eventuele bekerfinale en alle wedstrijden in de Champions League als de club dat zou halen. Het is de bedoeling dat de eerstkomende Europa League wedstrijd tegen LASK Linz al te zien is op het Waagplein.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.