Elftal en Technische staf

Bel Hassani tijdelijk naar FC Groningen

Iliass Bel Hassani verlaat AZ voor een tijdelijke overgang naar FC Groningen. De Noorderlingen huren de middenvelder tot het einde van het seizoen van de Alkmaarders, dat bevestigt directeur Hans Nijland in het Dagblad van het Noorden. ‘Ik ben ervan overtuigd dat hij tot op het bot gemotiveerd zal zijn om bij ons te laten zien wat hij waard is’, geeft de beleidsbepaler aan in de krant.

Jong AZ

Er komt zodoende een einde aan een moeilijke situatie voor Bel Hassani. De middelvelder is aan zijn derde seizoen bezig in Alkmaar, maar was dit seizoen veroordeeld tot het trainen bij de beloftenploeg. Nadat hij in het eerste seizoen nog veel speelminuten maakte, werd het vorig seizoen al minder. Dit seizoen kwam hij tweemaal uit in het eerste elftal, beide in de kwalificatiereeks voor de Europa League.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com