Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Begeerde Luckassen: ‘Nog steeds niets van AZ gehoord’

Derrick Luckassen staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. De Eindhovenaren willen de verdediger annex middenvelder van AZ dolgraag inlijven. Zaterdag stond de Amsterdammer nog ‘gewoon’ met zijn huidige werkgever op het veld, toen AZ in Dirkshorn met 1-7 te sterk was voor een plaatselijke regioselectie.

Luckassen speelde de volledige tweede helft. Na afloop van het openingsduel van de oefencampagne spreekt hij tegenover AZ Fanpage over de transferperikelen rond zijn persoon. ”Of ik naar Eindhoven ga? Als jij PSV een mooie club vindt, dan vind ik dat ook. Als je denkt dat je door dat antwoord genoeg weet, prima. We zullen zien wat er de komende weken gaat gebeuren.”

Geen aanbieding AZ

Ook benadrukte Luckassen dat hij een langer verblijf in Alkmaar op voorhand niet uitsluit. De optie in zijn tot 2018 lopende contract is in ieder geval nog niet gelicht, maar een poging daartoe is ook uitgebleven. ”AZ is nog steeds niet naar me toegekomen met een voorstel. Dus, ik kan er niet veel mee. Maar ik zou niet weten waarom dat geen optie voor me zou kunnen zijn. Maar dan is het wel aan hen.”

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Brian Wijker
Over de schrijver

Sinds de zomer van 2014 werkzaam voor deze website. Is vaak te vinden op de perstribune bij thuis- en uitwedstrijden van AZ. Brian is ook redacteur bij In de Hekken en werkt als Freelancer bij het Noordhollands Dagblad. Volg Brian op twitter: @BrianWijker

6 Comments

Comments are closed.
  • Avatar
    • Avatar
  • Avatar
  • Avatar