Begeerde Luckassen: ‘Nog steeds niets van AZ gehoord’

Brian Wijker
Geschreven door Brian Wijker

Derrick Luckassen staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. De Eindhovenaren willen de verdediger annex middenvelder van AZ dolgraag inlijven. Zaterdag stond de Amsterdammer nog ‘gewoon’ met zijn huidige werkgever op het veld, toen AZ in Dirkshorn met 1-7 te sterk was voor een plaatselijke regioselectie.

Luckassen speelde de volledige tweede helft. Na afloop van het openingsduel van de oefencampagne spreekt hij tegenover AZ Fanpage over de transferperikelen rond zijn persoon. ”Of ik naar Eindhoven ga? Als jij PSV een mooie club vindt, dan vind ik dat ook. Als je denkt dat je door dat antwoord genoeg weet, prima. We zullen zien wat er de komende weken gaat gebeuren.”

Geen aanbieding AZ

Ook benadrukte Luckassen dat hij een langer verblijf in Alkmaar op voorhand niet uitsluit. De optie in zijn tot 2018 lopende contract is in ieder geval nog niet gelicht, maar een poging daartoe is ook uitgebleven. ”AZ is nog steeds niet naar me toegekomen met een voorstel. Dus, ik kan er niet veel mee. Maar ik zou niet weten waarom dat geen optie voor me zou kunnen zijn. Maar dan is het wel aan hen.”

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Brian Wijker

Brian Wijker

Sinds de zomer van 2014 werkzaam voor deze website. Is vaak te vinden op de perstribune bij thuis- en uitwedstrijden van AZ. Brian is ook redacteur bij In de Hekken en werkt als Freelancer bij het Noordhollands Dagblad. Volg Brian op twitter: @BrianWijker

6 Reacties

  • Waarom is in godsnaam de optie niet gelicht? Een van de beste spelers. Kopende partij betaalt normaliter hogere transfersom bij langlopend contract. Max???

    • En anders laat je ook aan Luckassen zien dat je vertrouwen in hem hebt. Dit zijn wel terugkerende teksten rond Luckassen, en dat vind ik voor één van de spelers die de meeste groei laat zien zorgelijk.

  • Wel al in april verlenging mondeling met coutinho afspreken , en met de meest constante speler en inmiddels steunpilaar niets van je laten horen ? Schandalig . En amateuristisch . Ga ervan uit sus dat team luckassen al een tijd koerst op vertrek . Anders mag Max een andere baan zoeken.

  • Ik kan me herinneren dat vorig seizoen ook even PSV voorbij kwam en dat ik de zelfde teksten uit de mond van luckassen voorbij zag komen dat AZ nog niets van zich had laten horen om zijn contract te verlengen.
    Misschien komt dit wel uit het kamp Luckassen om een beter contract af te dwingen!?