AZ Jeugd

Beau Reus verlaat AZ voor SK Beveren

Beau Reus vertrekt definitief naar SK Beveren, waar hij na een succesvolle stage en contract heeft weten te verdienen. Reus stond in Alkmaar nog tot 2023 onder contract.

De Alkmaarder kwam in 2015 bij AZ terecht nadat hij in de jeugd bij FC Volendam speelde. Reus speelde slechts een paar minuten in het eerste van AZ (in 2021 tegen NEC in een oefenwedstrijd), maar noteerde wel 31 wedstrijden bij Jong AZ.

Trots op Beau

Reus tekende bij Beveren een contract van twee jaar en de club is zeer tevreden met de nieuwe aanwinst. Op de clubsite van SK Beveren laat voorzitter Antoine Cobin trots te zijn: “Vertrekken bij een historische club als AZ Alkmaar is soms een moeilijke keuze, maar we zijn er trots op dat Beau gelooft in wat we hier aan het opbouwen zijn. We hopen hem hier heel snel bij ons te zien groeien.”

Wij wensen Beau ook ontzettend veel succes bij Beveren, het blijft altijd moeilijk om echte Alkmaarders te moeten laten gaan!

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %