*Beau Reus* of AZ Alkmaar U23
Elftal en Technische staf

Beau Reus tekent eerste profcontract

Beau Reus heeft vanmiddag zijn eerste profcontract getekend. De goalie signeerde een verbintenis tot medio 2023. Reus maakt sinds dit seizoen deel uit van de eerste selectie, en moet met Mees Bakker en Sem Westerveld knokken voor een plekje achter Bizot en Verhulst.

De geboren Alkmaarder maakte in 2015 de overstap van de jeugd van Volendam naar die van AZ en wist zich in die zes jaar op te werken naar het eerste elftal. Reus zat al een aantal keer op de bank, maar maakte zijn officiele debuut nog niet. Wel maakte de doelman geregeld zijn opwachting in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong AZ.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant