Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Barcelona bekijkt Boadu tijdens interlands’

FC Barcelona heeft Myron Boadu de afgelopen interlands nadrukkelijk gevolgd, dat meldt Mundo Deportivo. Volgens het Spaanse medium houden de Catalanen diverse jonge talenten nauwlettend in de gaten, waaronder onze aanvalsleider. Door de torenhoge prijzen die de laatste jaren zijn gemoeid met grote transfers, in combinatie met de schuldenlast van de Spaanse kampioen, zouden directeuren Eric Abidal en Ramon Planes de aandacht verleggen naar jeugdige talenten.

Lijst

De spits van Jong Oranje was gisteravond tegen Jong Noorwegen goed voor de assist bij de 0-1 van Stengs, terwijl hij een paar dagen eerder tweemaal trefzeker was tegen Jong Portugal. Boadu is echter niet het enige talent dat in de gaten wordt gehouden. Ook zouden Ajax middenvelders Naci Ünüvar en Ryan Gravenberch, evenals PSV spits Donyell Malen op een lijstje staan. Myron Boadu zou echter een streepje voor hebben op de aanvaller van de Eindhovenaren. 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com