Overig nieuws

BAM mag beslag leggen op bezittingen AZ

BAM wint in hoger beroep van AZ

 

Bouwbedrijf BAM heeft een kort geding tegen AZ gewonnen, hierdoor mogen zij beslag leggen op bezittingen van de club. Of en hoe dat gaat gebeuren is nog onduidelijk, maar de bouwer heeft juridisch gezien nu wel de mogelijkheid om dit te doen.

2,2 miljoen extra

Het conflict tussen AZ en BAM gaat over de oplevering van het nieuwe dak. Volgens AZ werd dit vijf maanden te laat gedaan en hield het daarom 2,1 miljoen in op het afgesproken bedrag van 21,85 miljoen euro. Het bouwbedrijf claimt in totaal zelfs nog 2,2 miljoen extra wegens de vertraging van de bouw.

Een formaliteit

In oktober vorig jaar wees de voorzieningenrechter een verzoek van BAM nog af, maar hier was de rechtbank het in het hoger beroep dus niet mee eens. AZ laat in een korte reactie op de eigen website weten dat het de inhoudelijke bodemprocedure met groot vertrouwen tegemoet ziet en doet de beslissing van de rechter af als een formaliteit die bovendien geen enkele invloed zal hebben op de dagelijks bedrijfsvoering.
Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %