Overig nieuws

AZFanpage zoekt versterking! (update: niet meer!)

AZFanpage is op zoek naar versterking van de redactie! Onze website draait al ruim 22 jaar op vrijwillige inzet en ondanks dat het meer dan aardig gaat in de huidige bezetting is er ruimte voor vers bloed om de site nog beter te maken. Lijkt het jou leuk om mee te helpen dan horen we dat graag van je via het formulier onderaan de pagina.

AZFanpage is op zoek naar versterking van de redactie! Onze website draait al ruim 22 jaar op vrijwillige inzet en ondanks dat het meer dan aardig gaat in de huidige bezetting is er ruimte voor vers bloed om de site nog beter te maken. Lijkt het jou leuk om mee te helpen dan horen we dat graag van je via het formulier onderaan de pagina.

Voorbeelden van artikelen

Om je een idee te geven van de dingen die we graag (consequent) zouden doen op de site hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet om je een idee te geven van de werkzaamheden.

 • Actuele zaken
 • Artikelen na wedstrijden met reacties vanuit club, tegenstanders of (landelijke) media
 • Het bijhouden van samenvattingen en reacties (na elke wedstrijd)
 • Het aanvullen van algemene clubinformatie op de website
 • Wekelijks (korte) verslagen van jeugdwedstrijden en/of uitslagen
 • Het volgen van oud-spelers die we een warm hart toedragen

Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor eigen inbreng. Ben je gezegend met een scherpe (en rechtvaardige) pen en zou je graag columns schrijven? Leuk! Heb je zelf ideeën of zou je een vaste rubriek willen doen? Tof!

Social media

Als jouw passie bij social media zoals Facebook, Instagram of Twitter ligt dan ben je ook van harte welkom. Als je veel online bent op de socials dan zal je weinig ontgaan en met meer ogen valt er ook meer te delen met meer dan 25000 volgers op onze kanalen. Is redactioneel posten niets voor je, maar ben je bijvoorbeeld een kei in het maken van mooie grafische content voor de socials? Dan zoeken we jou ook!

Wij zoeken…

 • AZ-supporters of journalisten in wording (in overleg ook mogelijk als stage!)
 • Een redelijk niveau in het schrijven van artikelen (je hoeft geen Mulisch te zijn, maar een paar goede zinnen kunnen schrijven is wel handig)
 • Een pro-actieve houding (we helpen elkaar waar nodig)
 • Genoeg tijd om dingen te doen (zonder het te overdrijven)

Wij bieden…

Een leuke redactie en het beste excuus ter wereld om nog meer met onze club bezig te zijn! Als onze vaste redacteur verhinderd is, dan is er in overleg een plek op de perstribune bij thuiswedstrijden en heb je sowieso de optie om bij veel uitwedstrijden hetzelfde te doen (zeker in normale tijden). Je krijgt een eigen profiel waarin ruimte is om wat over jezelf te vertellen en waar ook plek is voor links naar je persoonlijke website en je social media profielen.

Als je een studie doet op journalistiek gebied dan is het redacteurschap bovendien een uitstekende training voor het “echte” werk. In overleg met jou en je opleiding kunnen we je eventueel ook een stage (met vergoeding) aanbieden die ook nog eens te combineren zou zijn met het schrijven voor het landelijk bekende In de Hekken.

UPDATE:

We hebben dermate veel mensen in onze inbox zitten dat we voorlopig weer voorzien zijn van nieuwe en enthousiaste redacteuren! De enige uitzondering zou nog een stageplaats kunnen zijn (MBO / HBO) als schrijven voor AZFanpage in dat plaatje zou passen.

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

  Comments are closed.

  0 %