AZFanpage TopCoach

Doe mee aan AZFanpage TopCoach

In samenwerking met Scorito hebben we als site een subpoule aangemaakt en hebben we zelfs een eigen branded app aangeschaft zodat je makkelijk en kosteloos mee kunt spelen via je eigen smartphone.

Voorspel de wedstrijden

TopCoach is een gratis spel rondom de Eredivisie. Per ronde voorspel je de wedstrijden. Heb je de juiste winnaar goed voorspeld, dan levert dit jou 60 punten op. Heb je de volledig goede voorspelling ingevuld, dan ontvang je zelfs 90 punten!

Elke ronde kies je 4 topscorers, waarmee je punten verdient per doelpunt. Hierbij leveren verdedigers (64 punten) en middenvelders (32 punten) meer op dan aanvallers (16 punten).

AZFanpage Scorito-app

In de AZFanpage Scorito-app kun je alle wedstrijden live volgen. Ieder doelpunt, assist, kaart etc. wordt direct bijgewerkt. Zo kun je je voorspelling altijd op de voet volgen en wordt iedere wedstrijd extra spannend!

In samenwerking met Scorito hebben we als site een subpoule aangemaakt en hebben we zelfs een eigen branded app aangeschaft zodat je makkelijk en kosteloos mee kunt spelen via je eigen smartphone.

Volg concurrenten live

Niet alleen de wedstrijden zijn live te volgen, ook je concurrenten uit je eigen subleague krijg je live in beeld. Per wedstrijd zie je wie er op dat moment op koers ligt, voor de maximale score!

Als de scheidsrechter fluit voor het eindsignaal, dan wil je direct weten waar je staat! Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij binnen 1 minuut jouw scores en die van je vrienden!

Aanmelden

Aanmelden voor het spel is simpel en helemaal gratis. Ga nu naar deze link en registreer je voor het spel!

Sponsor de poule

Omdat we een betaalde poule hebben die duurder wordt bij meer deelnemers zijn we nog op zoek naar lokale bedrijven die TopCoach zouden willen sponsoren. Voor een bedrag van maar 150 euro per seizoen (met BTW-factuur uiteraard) krijg je van ons een banner op deze pagina van de website en noemen en taggen we je ook een aantal malen per seizoen via onze social media als we de tussenstanden van de poule bekend maken. Ook zullen we jouw bedrijf uitlichten door middel van een artikel in de AZFanpage Scorito-app zodat je ook daar altijd goed in beeld bent bij de deelnemers.

We spelen voor de eer, maar als jij als bedrijf leuke prijzen beschikbaar zou willen stellen dan komen we ook graag in contact met je.

Interesse? Mail ons even op info@azfanpage.nl en we praten verder!