website laten maken in alkmaar
Overig nieuws

AZFanpage forum is weer thuis

Bezoek het az forum

Vaste AZFanpage bezoekers kennen ons AZ forum zeker al sinds 2004 (en zelfs daarvoor gebeurden er al dingen vanaf 2000!) en ondanks de opkomst van social media is het forum nog altijd in leven. De laatste jaren hadden we het forum draaien op een ander domein (azforum.nl) om de kosten wat in te perken, maar sinds deze week is het weer thuis op het eigen domein dankzij een krachtige nieuwe server.

Veel bezoekers

Het forum wordt niet meer zo enthousiast gebruikt als een jaar of 15 geleden, maar de harde kern heeft altijd volgehouden en er is samen met de nieuwe aanwas nog altijd volop discussie over het reilen en zeilen van de Alkmaarse trots. Ook zien wij de laatste jaren dat heel veel mensen dagelijks vanaf deze site doorklikken naar de laatste forumposts en daarom leek het ons beter om het forum weer thuis te brengen.

Registreer en praat mee!

Ga je graag verder de diepte in over de spelers, staf, wedstrijden en stadionzaken? Registreer jezelf op ons forum en ga de discussie aan met je medesupporters! Alleen meelezen? Dat kan ook, zet deze link bij je favorieten en volg de laatste actieve onderwerpen.

Martijn
Over de schrijver

Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft daarnaast met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby en helpt in het echte leven bedrijven aan goed scorende websites met 072DESIGN. Doet daarnaast ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar