Wedden op voetbal

Wedstrijden

AZ zonder Vlaar en Wijndal tegen NAC

Arne Slot kan morgen in de bekerwedstrijd tegen NAC niet beschikken over Ron Vlaar en Owen Wijndal. Beiden zijn nog herstellende van een blessure. 

Ouwejan

Bij afwezigheid van Wijndal is Thomas Ouwejan de logische vervanger op de linksbackpositie. Wijndal wordt op zeer korte termijn terugverwacht in de basis. Het is nog even afwachten wie de absentie van Vlaar morgen gaat opvangen, zo laat Slot weten. “Centraal achterin komen Jordy Clasie en Ramon Leeuwin in aanmerking voor een basisplaats.”

AZ

“We zijn nu anderhalve week vrij geweest. Ik ben voornamelijk heel benieuwd hoe we de wedstrijd tegen NAC gaan starten.” Zo laat Slot weten tegenover AZTV. “Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat op een hele goede manier zal gaan.”

NAC

De tegenstander van morgenavond stuntte in de achtste finale van het bekertoernooi door PSV met 2-0 te verslaan. Slot: “Ik was onder de indruk van NAC en het was een verdiende overwinning. Ik heb vijf jaar gespeeld bij NAC. Dat was een hele mooie periode.” Bij de Bredanaren staat sinds vorige week met Peter Hyballa een nieuwe trainer aan het roer.

Historie

Afgelopen seizoen, toen NAC nog actief was in de Eredivisie, was AZ tweemaal veel te sterk voor de Bredanaren. In Alkmaar won AZ met 5-0 en in het uitduel werd er met 0-3 gewonnen..

Volgen

AZ – NAC staat onder leiding van Pol van Boekel. De strijd om een halve finale-ticket is live te volgen via FOX Sports 1.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.