Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ zegt contracten Vlaar en vijftal formeel op

AZ heeft de contracten van Ron Vlaar, Mauro Savastano, Justin Bakker, Joerie Church, Vincent Regeling en Robin Lathouwers formeel opgezegd. De club uit Alkmaar communiceert dat vanavond op de eigen website. AZ voegt daar wel toe dat het niet betekent dat het zestal ook daadwerkelijk vertrekt uit de Kaasstad. Met Ron Vlaar wordt bijvoorbeeld nog over zijn toekomst gesproken.

Ook het contract van Stijn Wuytens loopt af, alleen staat de Belg niet in het lijstje dat de club comminuceert op de website. In november werd al bekend dat de Alkmaarse leiding de Belg heeft gepolst over een langer verblijf bij de club. De verdediger gaf daarbij aan positief te staan tegenover een langer verblijf bij de ploeg van Arne Slot. Daarover zal ongetwijfeld spoedig meer duidelijkheid komen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com