AZ wilde 10 miljoen euro betalen voor Joey Veerman
Elftal en Technische staf

AZ wilde tot bijna 10 miljoen gaan voor Veerman

In gesprek met NH Radio Sportcafé liet Max Huiberts vandaag weten dat AZ ver wilde gaan voor Joey Veerman, de Alkmaarders zouden bijna 10 miljoen over hebben gehad voor de spelmaker.

Nadat AZ contact zocht met SC Heerenveen liet de Friese club weten dat een transfer wel haalbaar zou moeten zijn volgens Huiberts: “Ze hebben niet een bedrag genoemd, maar wij hebben wel aangegeven wat ons maximum was. Dat was iets minder dan tien miljoen. Uiteindelijk was het niet voldoende om hem te halen. Jammer, want ik denk dat hij goed bij ons zou passen.”

Het nieuws is best opvallend te noemen omdat in de media andere bedragen rondgingen. Veerman liet zelf weten dat hij had begrepen dat AZ 4 tot 4,5 miljoen voor hem wilde betalen, terwijl Heerenveen op zoek was naar 8 miljoen.

[foto via Erik Pasman / Pro Shots]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant