Ché Nunnely kan een transfer naar AZ maken
Wandelgangen

‘AZ wil ook Ché Nunnely ophalen bij Willem II’

Tilbo.com weet te melden dat AZ naast Vangelis Pavlidis ook Ché Nunnely wil ophalen bij Willem II.

Nunnely heeft nog een contract tot medio 2022 in Tilburg en Willem II zou daarom niet onwelwillend tegenover een transfer staan van de snelle buitenspeler.

De 22-jarige rechtsbuiten ontbrak al in de selectie vanwege ‘medische redenen’ voor de oefenwedstrijd van Willem II tegen Excelsior, maar Tilbo speculeert erop dat dit excuus gebruikt is om de onderhandelingen voor een transfer te bespoedigen.

Ché Nunnely begon in de jongste jeugd bij FC Utrecht voordat hij werd opgepikt door Ajax. In 2019 verruilde hij Amsterdam voor Tilburg waar hij een goede indruk maakte. Afgelopen seizoen speelde hij 32 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij 7 keer scoorde en 4 assists mocht bijschrijven. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigd Nunnely momenteel een transferwaarde van 900.000 euro.

[foto via Pro Shots / Toin Damen]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant