Jesper Karlsson is in gesprek met AZ over het verlengen van zijn contract
Elftal en Technische staf

AZ wil Karlsson verlengen, ook positieve geluiden Barasi

AZ wil het contract van Jesper Karlsson spoedig gaan verlengen. De Alkmaarders zijn naar verluidt in een afrondende fase om het contract met de Zweedse winger op te breken. Dat is goed nieuws voor de ploeg uit de Kaasstad, want Karlsson ontwikkelt zich dit seizoen sterk en was afgelopen weekend met twee goals en een assist nog beslissend tegen Sparta.

Naast het verlengen van de linksbuiten heeft AZ ook goede hoop het contract met Yusuf Barasi binnen afzienbare tijd te verlengen. Club en speler zijn al enige tijd met elkaar in gesprek, maar wij ontvangen sterke geluiden dat een doorbraak nabij is. De spits debuteerde tegen Fortuna voor AZ in de competitie, waarna hij ook nog minuten mocht maken tegen Sparta en Randers.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant