AZ is in gesprek met Owen Wijndal over een nieuw contract
Elftal en Technische staf

AZ wil contract Owen Wijndal verlengen

AZ is in gesprek met Owen Wijndal over een langer verblijf in Alkmaar. De eerste gesprekken met de 21-jarige aanvoerder hebben volgens VI al plaatsgevonden.

Het huidige contract van Wijndal loopt nog tot medio 2023 en AZ wil dus graag door. Gezien het feit dat er al gesproken wordt, lijkt ook Wijndal niet negatief tegenover een nieuw voorstel te staan. Owen Wijndal zelf laat het volgens VI allemaal rustig op zich afkomen: ‘We zullen zien welke kant het opgaat’, zegt de captain over de huidige gesprekken met Max Huiberts. ‘Ik wacht het rustig af. Ik weet dat het een cliché is, maar mijn focus ligt nu echt op presteren met AZ.’

Owen Wijndal kende vanwege een slepende blessure een moeilijke start dit seizoen, maar is inmiddels weer helemaal terug bij AZ. Dat is ook opgevallen bij Louis van Gaal, die Wijndal alweer heeft opgenomen in de voorselectie van Oranje.

Ook in gesprek met Taabouni

In hetzelfde artikel valt de naam van Mohamed Taabouni ook. AZ is ook in gesprek met de aanvallende middenvelder over een langer verblijf. Het contract van de 19-jarige Taabouni loopt af en Huiberts geeft aan dat hij het talent graag in Alkmaar wil houden.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant