Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ wil afscheid nemen van Vejinovic, Seuntjens en Johnsen

Marko Vejinovic mag AZ verlaten

Het Noordhollands Dagblad schrijft vandaag dat AZ van plan is om afscheid te nemen van Marko Vejinovic, Mats Seuntjens en Bjørn Johnsen. De spelers hoeven zich van de club niet te melden op de eerste training zodat ze actief op zoek kunnen naar een nieuwe club.

Marko Vejinovic laat in een reactie weten dat hij het besluit van AZ respecteert: “De trainer vindt dat ik in bepaalde aspecten die hij belangrijk vindt, minder goed ben dan andere spelers. Dat is zijn goed recht, dat respecteer ik”, zegt hij na een gesprek met Arne Slot. ,,Daarom ga ik op zoek naar een club waar ik wél de waardering krijg. Hier is dat niet het geval, want AZ kiest voor iets anders.”

Het besluit van AZ mag opmerkelijk genoemd worden, Seuntjens was onder John van den Brom bijna altijd zeker van een basisplaats en zowel Vejinovic als Johnsen tekenden vorig jaar nog een vierjarig contract in Alkmaar. Het lijkt er in ieder geval sterk op dat Arne Slot een andere koers wil gaan varen dan zijn voorganger en duidelijk weet met wie hij dat wel en niet wil doen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!