Wandelgangen

‘AZ weigert bod van 10 miljoen van Celta de Vigo op Jesper Karlsson’

Jesper Karlsson zou in de belangstelling staan van Celta de Vigo

Volgens de Spaanse journalist Victor López heeft AZ een bod van 10 miljoen op Jesper Karlsson geweigerd. Celta de Vigo zou dit (belachelijke) bedrag afgelopen week hebben geboden.

Op zoek naar nieuwe uitdaging

Jesper Karlsson gaf de afgelopen maanden al twee keer aan dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging en schermde daarbij ook met interesse van clubs. Of de nummer 11 uit de Primera Division een goede nieuwe uitdaging is wagen we te betwijfelen, maar als de zak geld groot genoeg is dan willen spelers daar nog wel eens overheen kijken (en laten we eerlijk zijn, dat zouden we zelf ook doen).

Niet happig op een vertrek

AZ zelf is niet happig op een vertrek van Karlsson en zou alleen bij uitzonderlijke bedragen over te halen zijn. Dat 10 miljoen voor een speler die 26 doelpunten en 24 assists leverde in 64 wedstrijden in de Eredivisie niet genoeg is lijkt duidelijk. Om dit beter te duiden is het misschien goed om Karlsson even naast Luis Sinisterra te plaatsen, die vertrok deze zomer naar Leeds United voor 25 miljoen euro en dat na 76 wedstrijden in de Eredivisie met respectievelijk 20 doelpunten en 19 assists.

Jesper Karlsson staat overigens nog tot 2026 onder contract bij de Alkmaarders, waardoor de club ook op dat gebied vrij sterk staat bij eventuele onderhandelingen.

In de ‘Wandelgangen’ houden we je op de hoogte van alle transfergeruchten rondom AZ. Omdat de bronnen niet altijd even betrouwbaar zijn, maar we het toch graag met jullie delen hebben we deze nieuwscategorie in het leven geroepen.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %