*Remco Balk* of FC Groningen
Elftal en Technische staf

‘AZ volgt Remco Balk’

AZ houdt de verrichtingen van Remco Balk scherp in de gaten, dat meldt Voetbal International. De 19-jarige buitenspeler van FC Groningen brak dit seizoen definitief door bij de trots van het noorden en kwam in totaal tien keer in actie. In oktober bekroonde de jeugdinternational zijn basisdebuut nog met een goal tegen Ajax.

Balk zal voor de Alkmaarders extra interessant zijn omdat hij komende zomer transfervrij is. De rechtsbuiten heeft een aflopend contact, maar weigert vooralsnog in te gaan op een nieuwe aanbieding van FC Groningen. Omdat Balk het ultimatum van zijn werkgever heeft laten verlopen trekt Fledderus het voorstel in, waardoor de aanvaller komende zomer gratis in te lijven is. Ook FC Utrecht zou interesse hebben in de vleugelspeler.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant