Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘AZ volgt Franco Antonucci’

AZ heeft belangstelling in Francesco Antonucci, dat meldt Het Nieuwsblad deze morgen. De spelmaker staat onder contract bij AS Monaco, maar speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Volendam. In het vissersdorp ontwikkelde de 20-jarige Belg zich tot de absolute smaakmaker en was goed voor elf doelpunten en vijf assists in twintig wedstrijden.

De Alkmaarders zijn echter niet de enige met interesse in de jeugdinternational. Ook Club Brugge, Anderlecht en Racing Genk hebben de aanvallende middenvelder in het vizier. Antonucci speelde eerder in de jeugd voor Charleroi, Anderlecht en Ajax. Hij verliet de Amsterdammers in 2017 voor een avontuur in het Prinsdom. Bij Monaco staat het talent nog tot medio 2022 onder contract.

Foto: Pro Shots | Vincent de Vries

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com