Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Wedstrijden

AZ vol vertrouwen richting FC Groningen

Lees de voorbeschouwing tussen AZ en FC Groningen op AZFanpage

Na de nog steeds heerlijke overwinning op Ajax en de interlandperiode mogen we eindelijk weer. AZ neemt het zaterdagavond op tegen het eveneens in goede vorm verkerende FC Groningen.

Hoog niveau

Na de afsluitende vrijdagtraining blikte trainer John van den Brom vooruit op de wedstrijd tegen de ‘Trots van het Noorden’. Hij zag een fitte selectie en spelers die de interlandperiode goed hebben verwerkt. Tegenover AZ.nl gaf de oefenmeester aan dat de trainingen van hoog niveau waren en dat hij vol vertrouwen kijkt naar de wedstrijd van morgen.

De nummers 1 en 2 van 2019

Waar FC Groningen voor de winterstop niet veel voorstelde is dat na winter een compleet ander verhaal. De club haalde meerdere goede versterkingen binnen en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Waar AZ tot nu toe de meeste punten haalde in 2019, staat Groningen knap tweede. Één van de spelers die het aardig doet bij Groningen is AZ-huurling Iliass Bel Hassani, die in elk interview toch een beetje lijkt te vergeten wie zijn uitstekende salaris eigenlijk betaald.

Vlaar en Boadu

Op AZ.nl ging John van den Brom nog in op de rol van Ron Vlaar en de fitheid van Myron Boadu: “Ron speelt goed en straalt dat ook uit, hij is op zijn 34e al weken goud waard voor ons elftal.”. Over Boadu: “Hij traint gedeeltes met de groep mee. Dat gaat goed. Of hij eerst minuten bij Jong AZ gaat maken? Qua leeftijd zou dat kunnen, maar zover is hij nu nog niet.”

De wedstrijd begint morgen om 20.45 uur en er zijn nog kaarten (zonder clubcardverplichting) te krijgen. Met deze “topper” en een vaste derde plek in het vooruitzicht verdient de club natuurlijk een vol huis!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!