Bruno Martins Indi komt de laatste linie van AZ versterken, dat communiceren de Alkmaarders via de officiele kanalen. De linksbenige centrale verdediger wordt voor een seizoen gehuurd van Stoke City.
Elftal en Technische staf

AZ verrast met komst Martins Indi

Bruno Martins Indi komt de laatste linie van AZ versterken, dat communiceren de Alkmaarders via de officiele kanalen. De linksbenige centrale verdediger wordt voor een seizoen gehuurd van Stoke City. Het papierwerk is dinsdagavond afgerond, waarna de speler woensdag gepresenteerd zal worden.

Loopbaan

De 34-voudig international debuteerde in 2012 in de hoofdmacht van Feyenoord en maakte twee jaar later deel uit van de WK-selectie van Louis van Gaal. Onder de bondscoach was Martins-Indi verzekerd van een basisplaats in het team dat de bronzen medaille wist te veroveren. Na het toernooi verkaste hij naar FC Porto, waarna hij in 2016 overstapte naar Stoke.

Foto: Soccrates | Eric Verhoeven

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant