Wij zijn op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om mee te schrijven?

Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
AZJeugd

AZ verlengt met Boadu en Duin

AZ heeft de contracten van jeugdexponenten Jelle Duin en Myron Boadu verlengd. Dat meldt de club vandaag op de officiële website. De spitsen tekenen bij tot respectievelijk 2022 en 2021.

Jelle Duin

Duin doorliep de volledige jeugdopleiding van AZ en is momenteel de spits van AZ Onder 19. Afgelopen jaar maakte de Heemstedenaar zijn profdebuut bij Jong AZ. De spits toonde zich op AZ.nl verheugd. “Ik ben super blij en trots. Uit dit contract spreekt vertrouwen. Dat is belangrijk voor me en dat ga ik proberen uit te betalen.”

Myron Boadu

De contractverlening van Myron Boadu leek een kwestie van tijd. Eerder werd door beide partijen een mondeling akkoord uitgesproken. Boadu is nog steeds herstellende van een langdurige meniscus blessure, waarmee hij eerder al vertraging opliep. Zowel AZ als Boadu verdient een compliment voor de verlenging. Al jaren proberen (Nederlandse) clubs het toptalent te verleiden, voor ons Alkmaarders gelukkig tevergeefs.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

PVDZ
Over de schrijver

Geboren en getogen in Alkmaar en fanatiek AZ supporter. Gefascineerd door voetbalcultuur en supportersgroepen over de hele wereld.

4 Comments

Comments are closed.