AZ heeft de contracten van jeugdexponenten Jelle Duin en Myron Boadu verlengd. Dat meldt de club vandaag op de officiële website. De spitsen tekenen bij tot respectievelijk 2022 en 2021.

Jelle Duin

Duin doorliep de volledige jeugdopleiding van AZ en is momenteel de spits van AZ Onder 19. Afgelopen jaar maakte de Heemstedenaar zijn profdebuut bij Jong AZ. De spits toonde zich op AZ.nl verheugd. “Ik ben super blij en trots. Uit dit contract spreekt vertrouwen. Dat is belangrijk voor me en dat ga ik proberen uit te betalen.”

Myron Boadu

De contractverlening van Myron Boadu leek een kwestie van tijd. Eerder werd door beide partijen een mondeling akkoord uitgesproken. Boadu is nog steeds herstellende van een langdurige meniscus blessure, waarmee hij eerder al vertraging opliep. Zowel AZ als Boadu verdient een compliment voor de verlenging. Al jaren proberen (Nederlandse) clubs het toptalent te verleiden, voor ons Alkmaarders gelukkig tevergeefs.

PVDZ

Geboren en getogen in Alkmaar en fanatiek AZ supporter. Gefascineerd door voetbalcultuur en supportersgroepen over de hele wereld.

4 Replies to “AZ verlengt met Boadu en Duin”

  1. Ik wil nu wel eens Boadu zien spelen want de verhalen zijn groots maar ben wel benieuwd wat hij in de jupiler kan laten zien

    1. Weet je wanneer hij weer fit is? Laten we die jongen gewoon rustig brengen.
      Het lijkt erop dat Druijf zijn draai aardig heeft gevonden in Jong AZ. We hebben zoals het er nu naar uitziet 3 hele behoorlijke spitsen in de jeugdopleiding rondlopen. Pure luxe!

  2. Goed nieuws. De technische leiding van AZ zal er genoeg verstand van hebben om te bepalen dat dit een goed besluit is.

  3. Erg goed nieuws hopelijk laat Brom &co deze jongens eerdaags minuten maken ben erg benieuwd.

    Succes boys!

Comments are closed.