Elftal en Technische staf

AZ verlengt contract Teun Koopmeiners tot 2023

Goed nieuws uit Alkmaar! AZ heeft het contract met Teun Koopmeiners opgewaardeerd en verlengd. De Castricummer ligt nu tot medio 2023 vast in de Kaasstad, een jaar langer dan in zijn vorige verbintenis. ‘Ik ben hier enorm blij mee’, geeft de hoofdrolspeler aan voor de camera’s van AZ TV. ‘Het is altijd mooi dat als je goed bezig bent dat dat gewaardeerd wordt door de club.’

‘Ik voel me erg thuis bij de club, het gaat goed met me dus dan is het ook mooi om daarvoor beloond te worden, dus vandaar mijn keuze om te verlengen’, geeft de aanvoerder uitleg op zijn keuze om zijn handtekening te zetten. Koopmeiners is ambitieus en hoopt in ieder geval een prijs te pakken met de club waar hij al sinds zijn tiende voetbalt.

Transfer

Dat zal dan wel snel moeten gebeuren want tegenover het Noordhollands Dagblad geeft hij aan dat hij de ambitie heeft om komende zomer een transfer te maken naar een grotere competitie. ‘Maar het heeft geen zin het daar nu over te hebben. Je kunt wel alles willen, maar je moet maar afwachten wat er gebeurt en of er clubs komen.’

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com