Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ verlengt contract Opdam

AZ heeft dinsdag het contract van Levi Opdam met twee seizoenen verlengd. De 21-jarige verdediger staat hierdoor tot 2019 op de loonlijst in het Victorie Stadion.

Dat heeft de club op haar eigen officiële spreekbuis bevestigd. Opdam maakte in het seizoen 2015/16 zijn vooralsnog enige Eredivisie-minuten in het shirt van AZ, toen in eigen huis werd afgerekend met Vitesse (1-0). Zijn overige opwachtingen maakte hij in het toernooi om de KNVB-beker.

Aansluiten

De achterhoedespeler werd afgelopen seizoen kampioen in de Tweede Divisie met Jong AZ. Zondag zal hij aansluiten bij het eerste elftal, dat dan de eerste training van het seizoen afwerkt op het trainingsveld naast het stadion.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Brian Wijker
Over de schrijver

Sinds de zomer van 2014 werkzaam voor deze website. Is vaak te vinden op de perstribune bij thuis- en uitwedstrijden van AZ. Brian is ook redacteur bij In de Hekken en werkt als Freelancer bij het Noordhollands Dagblad. Volg Brian op twitter: @BrianWijker

6 Comments

Comments are closed.
  • Avatar
  • Avatar
    • Avatar
      • Avatar
  • Avatar