Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ verhuurt Marko Vejinovic aan Arka Gdynia

Marco Vejinovic speelt komend half jaar in Polen. Arka Gdynia neemt de middenvelder op huurbasis over van AZ

Vlak voor de bekerwedstrijd tussen Willem II en AZ werd bekend dat AZ Marko Vejinovic het komende half jaar verhuurt aan het Poolse Arka Gdynia.

De middenvelder komt dit seizoen niet aan spelen toe bij AZ omdat het middenveld prima functioneert. Na zijn lange knieblessure heeft de oud-jeugdspeler slechts vijf keer op het veld gestaan en dat is natuurlijk te weinig voor een speler van zijn kaliber. In Polen krijgt Vejinovic weer de kans om wedstrijdritme op te doen. De Poolse club staat momenteel elfde in de Poolse Eredivisie en krijgt er dus een prima versterking bij.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt websites die werken bij 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.