28-11-2019: Voetbal: AZ v Partizan Belgrado: Den Haag Voetbal Europa League Group Phase season 2019-2020 L-R: Ferdy Druijf of AZ Alkmaar
Elftal en Technische staf

AZ verhuurt Druijf na contracverlenging

Ferdy Druijf heeft zijn contract bij AZ met één jaar verlengd. De spits ligt nu tot 2025 vast in Alkmaar. Naast zijn contractverlenging werd ook bekend dat Druijf nog een seizoen bij het Belgische KV Mechelen gaat spelen.

Tweede verhuurperiode aan Mechelen

Sinds afgelopen winter werd Druijf ook al verhuurd aan KV Mechelen, waar hij 23 wedstrijden speelde in de hoofdmacht. Met name de laatste 6 wedstrijden van het seizoen heeft Druijf een goede indruk achtergelaten; hij scoorde 3 goals en gaf 4 assists.

Huiberts

Max Huiberts reageerde op de clubwebsite: “Ferdy heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn half jaar in België. Hij krijgt daar de kans om veel speelminuten te maken en zich verder te ontwikkelen.”

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    Ook interessant