website laten maken in alkmaar
Overig nieuws

AZ tweede in veldencompetitie VVCS

Vandaag kreeg AZ een mooi compliment van de aanvoerders van de clubs uit de Eredivisie door in zogenoemde veldencompetitie van de VVCS (Spelersvakbond) een keurige tweede plaats te scoren. De Alkmaarse groundsmen moesten alleen Feyenoord voorlaten. AZ heeft nog kansen op meer, aangezien de definitieve stand pas na het seizoen wordt bepaald.

Feyenoord scoorde een 5 en dat is de hoogst mogelijke score en deze is nooit eerder behaald door een club. AZ staat op een uitstekende tweede plek met 4,2 punten. Ajax en PSV volgen op 3,8 punten. Het is geen verrassing dat de kunstgrasclubs niet echt populair zijn. Excelsior sluit de ranglijst af met een zeer matige 1,8 (maar kondigde wel aan echt gras te willen in de nabije toekomst).

De ranglijst

Beeld via VI.nl

Martijn
Over de schrijver

Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft daarnaast met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby en helpt in het echte leven bedrijven aan goed scorende websites met 072DESIGN. Doet daarnaast ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar