Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Overig nieuws

AZ tweede in veldencompetitie VVCS

Vandaag kreeg AZ een mooi compliment van de aanvoerders van de clubs uit de Eredivisie door in zogenoemde veldencompetitie van de VVCS (Spelersvakbond) een keurige tweede plaats te scoren. De Alkmaarse groundsmen moesten alleen Feyenoord voorlaten. AZ heeft nog kansen op meer, aangezien de definitieve stand pas na het seizoen wordt bepaald.

Feyenoord scoorde een 5 en dat is de hoogst mogelijke score en deze is nooit eerder behaald door een club. AZ staat op een uitstekende tweede plek met 4,2 punten. Ajax en PSV volgen op 3,8 punten. Het is geen verrassing dat de kunstgrasclubs niet echt populair zijn. Excelsior sluit de ranglijst af met een zeer matige 1,8 (maar kondigde wel aan echt gras te willen in de nabije toekomst).

De ranglijst

Beeld via VI.nl

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!