Elftal en Technische staf

‘AZ toont interesse in Ramselaar’

AZ is geïnteresseerd in Bart Ramselaar, dat meldt Voetbal International deze morgen. De middenvelder mag vertrekken bij PSV en kan zich volgens het medium verheugen op interesse van AZ, FC Utrecht en Heerenveen. Ramselaar werd medio 2016 overnomen door de Eindhovenaren van FC Utrecht maar wist nimmer aan de verwachtingen te voldoen. Inmiddels is de geboren Amersfoorter op een zijspoor beland in de Lichtstad en PSV werkt dan ook graag mee aan een vertrek.

De Alkmaarders zijn na het vertrek van Guus Til naar Spartak Moskou nog op zoek naar een extra aanvallende middenvelder. Eerder werd ook Mark Diemers genoemd, maar het is de laatste weken stil rondom de speler van Fortuna Sittard. Daarnaast komt er ook nog een extra buitenspeler naar de club en dat wordt zoals eerder gemeld Felix Correia. De aanvaller wordt voor twee seizoen gehuurd van Manchester City en is afgelopen maandag al op het trainingscomplex gesignaleerd.

Foto: Pro Shots | Thomas Bakker

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant