Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘AZ toont interesse in Paul Verhaegh’

Paul Verhaegh staat volgens de Telegraaf in de belangstelling van AZ. De Alkmaarders zijn na het vertrek van Ricardo van Rhijn op zoek naar een extra rechtsback en zouden in de 35-jarige routinier de ideale backup zien voor Jonas Svensson. Verhaegh speelde vanaf 2010 zeven seizoenen voor FC Augsburg, waarna hij verkaste naar VfL Wolfsburg.

In zijn eerste seizoen speelde hij nog redelijk wat wedstrijden in de Volkswagen Arena, maar dit seizoen kwam de back beduidend minder in actie. Slechts driemaal stond hij binnen de lijnen. In strijd om de handtekening van drievoudig international heeft AZ wel concurrentie van FC Twente en FC Groningen. VVV Venlo toonde eerder ook interesse maar lijkt te zijn afgehaakt.

Ehizibue

Of Verhaegh de eerste optie is dat is de vraag. Ook Kingsley Ehizibue stond namelijk op een lijstje in Alkmaar. Of de ploeg uit de Kaasstad nog steeds geïnteresseerd is in de Duitse rechtsback van PEC Zwolle is op dit moment niet bekend. Ehizibue stond eerder in de belangstelling van Genoa, maar blies die overgang op het laatste moment zelf af in de winterstop.

Foto: Pro Shots | Witters

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com