Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘AZ toont interesse in David Henen’

David Henen staat in de belangstelling van AZ

Volgens de Belgische krant La Dernière Heure heeft AZ interesse getoond in linksbuiten David Henen van Sporting Charleroi. De 23-jarige aanvaller die o.a. al onder contract stond bij Olympiakos en Everton heeft nog een contract tot 2020 bij Charleroi, waarbij de Belgen ook nog een optie hebben om deze met twee jaar te verlengen.

Henen stond al vanaf zijn jonge jaren bekend als een grote belofte, maar heeft die belofte vooralsnog niet echt weten in te lossen. Na vele omzwervingen (ook nog bij Anderlecht, Standard en AS Monaco) staat de Belg sinds 2018 onder contract bij Charleroi, waar hij maar tot 13 optredens (2 doelpunten) kwam. Volgens de krant zijn ze bij Charleroi nog steeds overtuigd van het enorme potentieel van de speler en is het nog maar de vraag of ze bereid zijn om zaken te doen met de Alkmaarders.

Hoe de Alkmaarders terecht zijn gekomen bij de aanvaller ligt kijkende naar zijn geschiedenis wel voor de hand, de spits heeft ooit minuten gemaakt bij Fleetwood Town (verhuurd door Everton), de club waar held Grétar Steinsson technisch directeur was. De eventuele interesse in Henen zou verklaard kunnen worden doordat Idrissi nadrukkelijk in de belangstelling staat van Krasnodar.

[foto via Pro Shots / Isosport]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!