Marino Pusic weg bij AZ
02-11-2019: Voetbal: AZ v FC Twente: Den Haag Soccer Eredivisie season 2019-2020 L-R Assistent trainer Marino Pusic of AZ Alkmaar, Pantelis Hatzidiakos of AZ Alkmaar
Elftal en Technische staf

AZ stuurt Pusic per direct weg

AZ maakte zojuist bekend dat het per direct afscheid neemt van assistent trainer Marino Pusic. Het ging zoals ze het netjes zeggen in goed overleg, maar het moge duidelijk zijn dat de club wederom niet blij is met het gebrek aan loyaliteit binnen de trainersstaf (lekker voorbeeld voor je spelers).

De assistent kondigde vorige week aan dat hij Slot zou volgen naar Feyenoord. Naar verluidt was hij ook ietwat gepikeerd over het feit dat Pascal Jansen en niet hij promotie kreeg bij AZ na het vertrek van Slot.

Pusic wordt bij AZ vervangen door echte AZ’ er Kenneth Goudmijn, die zeker tot aan het einde van het seizoen op de bank zal zitten. Goudmijn was dit seizoen al assistent bij Jong AZ.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant