Wedstrijden

AZ speelt komende duels definitief in Den Haag

AZ zal de wedstrijden tegen Mariupol en FC Groningen definitief in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag afwerken. De club laat zojuist weten dat dat de enige locatie is waar de Alkmaarders twee wedstrijden achter elkaar konden spelen. Supporters die in het bezit zijn van tickets voor het duel met Mariupol krijgen uiterlijk woensdag een mailtje met informatie over hoe zij naar de wedstrijd kunnen. Fans met tickets voor het duel tegen FC Groningen krijgen uiterlijk vrijdag bericht per mail.

Zo heeft AZ in ieder geval voor de komende twee wedstrijden nieuw onderkomen. Wat er daarna met de thuiswedstrijden gaat gebeuren is nog even afwachten. De Alkmaarders hadden ook aan Utrecht gedacht, maar de lokale driehoek zag dat niet zitten en vreesde voor ongeregeldheden in de Domstad. FC Twente heeft naar verluidt de Grolsch Veste aangeboden, maar dit aanbod is door de Alkmaarse leiding voorlopig vriendelijk afgeslagen. Dat zal dan met name te maken hebben met de reistijd. Het Kasteel was een andere optie.

Foto: Pro Shots | Marcel van Dorst

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant