Overig nieuws

AZ sluit ook deal met Unibet

Unibet en AZ sluiten deal

AZ heeft vanmiddag bekend gemaakt dat het een partnership overeenkomst heeft gesloten met Unibet. De club rept op de eigen website over een deal van meerdere jaren met de gigant op gokgebied.

Meest bekende gokpartij

Unibet heeft sinds kort ook een licentie gekregen voor de Nederlandse markt, nadat het in eerste instantie even moest wachten omdat ze eerder dan ze mochten al actief waren in Nederland. Unibet is misschien wel de meest bekende gokpartij ter wereld en maakt deel uit van het nog grotere Kindred Group. Dat AZ en Unibet elkaar leuk vonden bleek vorig jaar al toen beide partijen al wisten te vinden.

Verantwoord gokken

In het nieuwsartikel spreekt AZ uiteraard over een voortrekkersrol op het gebied van verantwoord gokken, maar haalt hiermee natuurlijk gewoon nog meer geld op voor de club (hoera!). Robert Eenhoorn laat weten in zijn nopjes te zijn met de deal: “Unibet is een gerenommeerd Europees merk, dat daarmee goed aansluit bij de ambities van AZ. De samenwerking wordt op verschillende wijzen ingevuld.”

[foto via Pro Shots]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %