Elftal en Technische staf

AZ rondt transfer Mayckel Lahdo af

Mayckel Lahdo mag zich definitief AZ'er noemen. De club en de 19-jarige Zweed zijn tot een akkoord gekomen en er ligt ook een akkoord tussen AZ en Hammarby. De aanvaller zet vandaag zijn handtekening onder een meerjarig contract. Met de komst van de linksbuiten troeven de Alkmaarders onder andere Feyenoord af.

Mayckel Lahdo mag zich definitief AZ’er noemen. De club en de 19-jarige Zweed zijn tot een akkoord gekomen en er ligt ook een akkoord tussen AZ en Hammarby. De aanvaller zet vandaag zijn handtekening onder een meerjarig contract. Met de komst van de linksbuiten troeven de Alkmaarders onder andere Feyenoord af.

Lahdo speelde dit seizoen tot op heden 13 wedstrijden en was daarin tweemaal trefzeker. De rappe vleugelspeler kan zowel op de linkervleugel als de rechtervleugel uit de voeten en geeft Pascal Jansen zodoende weer meer opties. Een extra aanvaller was gewenst na het vertrek van Gudmundsson deze winter, Sowah deze zomer en het aanstaande vertrek van Aboukhlal.

Foto: Pro Shots

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
    0 %