Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ rondt transfer Dani de Wit definitief af

Dani de Wit tekent een contract van 5 jaar bij AZ

Dani de Wit mag zich definitief AZ’er noemen. De middenvelder komt voor naar verluidt twee miljoen over van Ajax en tekent voor vijf jaar in Alkmaar. Dinsdag wisten wij al te melden dat een overgang van de 21-jarige Hoornaar in de lucht hing, wat vanmiddag is bekrachtigd met een handtekening. De Wit geeft Slot meer keuze op het middenveld en moet de vacante positie van aanvallende middenvelder gaan invullen.

Deze positie werd de laatste jaren bekleed door Guus Til, maar de middenvelder vertrok enkele weken geleden naar Spartak Moskou. De Alkmaarse leiding gaf direct aan een vervanger voor zijn aanvoerder te gaan zoeken, te meer omdat de ploeg geen middenvelder heeft die aan het profiel van Til voldoet. Dani de Wit zal in Alkmaar gaan spelen met rugnummer 10.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com