Elftal en Technische staf

AZ presenteert nieuwe sponsor en ziet begroting twintig procent groeien

Begroting AZ stijgt met twintig procent

Cavallaro Napoli is vanmiddag door AZ gepresenteerd als nieuwe sponsor voor op de mouwen van de wedstrijdshirts. De club en het modemerk werken al jaren samen, waarbij het bedrijf spelers en staf de afgelopen jaren een nieuw pak heeft aangemeten.

Begroting stijgt met twintig procent

De commerciële afdeling heeft het de laatste weken druk en wist de afgelopen tijd AFAS, CTS Group, Kansino en Elfi aan zich te binden als naamgever van het stadion, sponsor van de jeugdopleiding en shirtsponsors.

Dit heeft als gevolg dat de begroting met lieft twintig procent stijgt, naar 35 miljoen euro. De club passeert daarmee FC Twente dat afgelopen week een begroting presenteerde van 32 miljoen euro.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
    0 %